Gelukkig, Johan en Dick slechts 47 mm. 

Gelukkig? Ja! Zoals vorige week vermeld ben ik eens gaan rekenen hoe groot ze zouden worden als die gemiddeld gerealiseerde groei van 83% zou doorzetten tot maart. Daar schrok ik een ‘beetje’ van de uitkomst ……….. 335 m

Die groei, 45% deze week, moest wel afnemen want een normale advocado wordt maar zo’n 100 tot 125  mm. Hoe het komt? Geen idee, het is deze week wel erg warm geweest, we hadden een ‘calima’tje’ met twee dagen van 30 en 35°C. Maar als ze niet groeien wat gebeurt er dan? Misschien dat het gewicht iets zegt, ik heb dus besloten om ze ook maar eens te gaan wegen, deze week 36 gr. 

Het koppel

Het meetresultaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s