Johan en Dick 71 mm en 95 gram. 

Pfft, het was weer een warm weekje. Drie dagen boven de dertig graden onder ons terrasdak met windje in de schaduw. Donderdag ben ik even op het land bezig geweest maar dat was geen doen. Ook Johan en Dick hangen tot een uur of twaalf in de zon. Ze hangen op het oosten. Maar goed het enigste wat zij moeten doen is aankomen. Ik moet met deze temperaturen wel gaan opletten wanneer de “Arañas Cristalinas” op de achterzijde van de bladeren tevoorschijn gaan komen. Deze hele kleine spinnetjes ontwikkelen zich bij temperaturen boven de 28° en dan raken de bladeren zodanig aangetast dat ze van de bomen vallen. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s