Arañas C.r.i.s.t.a..l..i..n…a….s. 

Nu gisteravond en vanmorgen was het dan zo ver. Azufre,  zwavel, op de onderkant van de bladeren van de avocado’s. 0,35% zwavel in water opgelosten en beschermende kleding geheel volgens het geleerde in de cursus ‘Vitrosanetario’ ofwel landbouw bestrijdingsmiddelen. Wat een zwaar werk is dat en wat was het warm. Na afloop stond er  10 cm zweet in m’n laarzen. Maar goed, als het maar geholpen heeft. Mijn eigenbouw azufratadora werkt goed. Ik moet alleen iets aan de stabiliteit doen hij kiepert te snel om. 

5 thoughts on “Arañas C.r.i.s.t.a..l..i..n…a….s. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s