Johan en Dick, 81 mm en 147 gram. 

Deze week druk gewest met de aansluiting van de voortuin op het beregeningssysteem. Tot nu toe deed Ank het met de tuinslang die ze dan ook door de modder sleepte en daarna door de patio. Gevolg elke keer de patio vol modder. Het meeste werk was de waterslangen onder het voetpad door brengen. Zoals je ziet zit de grond vol stenen dus dat was geen pease of cake. 


Na drie weken van sterke daling van de gewichtstoename, van zo’n 20 tot 3% was de toename deze week weer 20%. Zal wel aan het warme weer hebben gelegen, de afgelopen week was weer normaal voor de tijd van het jaar, ook de lengte toename was weer iets meer. 

Van 122 naar 147 gram.


Van 78,5 naar 81 mm.

2 thoughts on “Johan en Dick, 81 mm en 147 gram. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s