147 gram?

Na wat gebroed heb ik besloten dat ze misschien tijdens de dag vocht verliezen, ik had, in tegenstelling tot normaal, namelijk pas erg laat gemeten. Dus vandaag vroeg begonnen en een paar maal gemeten. Het was erg warm vandaag, het is nu om 19:00 uur nog 34°. Resultaat meten van het gewicht van Johan en Dick terwijl ze nog aan de boom hangen is ineens niet meer te doen. Het steeltje dat veranderd? Weegschaal stuk (ik denk het niet)? GEEN IDEE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s