Om 8:30 uur tomatenpuree tussen m’n tenen. 

Wij hebben een moestuin waarin de tomaten het verschrikkelijk goed doen. M’n bezige bijtje maakt daar weer puree van die ze invriest. Nu heeft ze verzonnen dat lege margarinekuipjes daar uitstekend geschikt voor zijn. Leuk. Ben ik vanochtend de tafel aan het dekken en wil de margarine uit de koelkast pakken.

M’mmm twee kuipjes, even kijken welke al in gebruik is ………………. 😱 tomatenpuree ……… op de grond, op m’n kleren, op de keukendeuren op de muur etc. Ik kon het niet helpen dat ik even in de stress schoot. Maar ik heb alles schoongemaakt en m’n bezige bijtje vriendelijk gevraagd in de toekomst die doosjes te merken.  Twee uur later denk ik wat zit er toch tussen m’n tenen ………. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s