Johan en Dick een paar apart. 

Vandaag is een heerlijke dag, zonnig, windstil en momenteel 24°. Dat was deze week wel anders het heeft namelijk de afgelopen dagen behoorlijk gestormd. Het rare is bij zo’n storm dat het ene moment de vuilnisbakken door de tuin waaien en het een moment later weer gewoon zo goed als windstil kan zijn. Het heeft ook maar erg weinig geregend (1,8mm) en de grond wordt al weer knap droog en hard dus ik ben maar weer beginnen met het beregenen van de bomen. Verder ben ik om de grootte van de avocadobomen in toom te houden gestart met snoeien van de uitlopers naar boven .

Vanochtend bleek dat ik van de 1,5 kg die ik was aangekomen tijdens de fvreestdagen er al weer één kwijt ben. Da’s mooi, wat minder is dat ook J&D en de grote buurman lijken te zijn afgevallen en zelfs iets te zijn gekrompen. Op het gevaar af dat hij me uitlacht met al m’n gestuntel zal ik toch maar eens contact opnemen met Oswaldo de landbouwtechneut van Cocampa, s’kijken wat die zegt. 

Zou de boom momenteel al z’n energie gebruiken voor de nieuwbouw?

Dit heer(?)schap zat vanochtend achter het huis. De foto is niet heel scherp want ik heb behoorlijk moeten inzoomen. 

Op het onderschrift van deze foto had ik willen zetten dat het een buizerd is maar zoals we inmiddels gewend zijn van WordPress is er weer eens iets veranderd en dat kan dus ineens niet meer. 

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact