Naar de tandarts. 

Buiten dat het tijd was voor onze jaarlijkse controle brak er deze week een groot stuk af van een van mijn kiezen. Nu was onze tandarts George, een Duitse ex marine tandarts, er mee gestopt dus moest een afspraak worden gemaakt met zijn vervangster Sonaydis Beovides Bello. Nu het is goed bevallen, de lieftallige Cubaanse is bijna twee uur met ons bezig geweest Ank haar gebit is gereinigd en mijn kies is na het maken van een foto met een soort drone die om je hoofd heen draait gerenoveerd. Dit alles voor een prijs waar je in Nederland je vingers voor zou aflikken.

Het gebit van m’n bezige bijtje wordt gereinigd.


Sonaydis excuseerde zich nog dat ze haar haar niet had gekamd. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s