Johan en Dick 92 mm en 155 gram. 

Ter herinnering, dit was op 16 October 2015. 

Het regende dat het goot! Je herinnerd je vast nog wel de foto van de vrachtwagen die vast zat in de modder. Heden is de  waterstand van Puntagorda is tot een verontrustende 9% gezakt. Deze week heeft het eergisteren wel wat geregend en voor vandaag was een kans op regen van 65 – 85%. Ook onze twee helicopters van de brandweer zijn gisteren vertrokken. Vooruitlopend op die verwachtte regen, stom natuurlijk, heb ik gisteren de bomen al maar geen water gegeven. Dit lijkt een vergissing. Het is 21°C maar dat moet ik zeggen wel bewolkt. 

Uit de meting van J&D en de grote buurman blijkt dat J&D gelijk gebleven zijn in grootte maar dat ze wat in gewicht gezakt zijn. De grote buurman is zelfs een mm kleiner geworden en 7 gram lichter. Zou dat nu komen omdat ik al minder water aan het geven ben? Zie ook onderstaande water grafiek. Reden daarvoor was dat het s’morgens behoorlijk vochtig is. 

Grote buurman 108 mm.

Johan en Dick en recht de grote buurman.


Dit is het waterverbruik per dag het afgelopen jaar (gemiddeld aantal liters per dag in een week). 


MEn hier de groei curves. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s