Survival of the fittest. 

Aan deze uitspraak van Charles Darwin heb ik in mijn hele leven veel steun gehad. Als iets niet wilde lukken of er waren problemen dan trok ik me terug met een bak koffie en dacht:”Wie gaat hier nu winnen, dat probleem of ik?” Het antwoord daarop was simpel IK! Ik dronk dan m’n koffie op en ging er weer tegen aan. 

De dwarsligger nu is het cementen pad of zeg maar betonen pad, zie 14-10-2016. Dat wil maar niet stuk, dat is te zeggen vééél te traag en moeilijk stuk en dat is nu zo’n puntje. Ik vertelde dit gisteravond tegen Rob toen we het vernieuwde restaurant Las Pinas gingen uitproberen en die zei:”Why don’t you use my sledge hammer?” Dus vanochtend die sledge hammer opgehaald. 

  1. De pneumatische hamer te licht. 
  2. De slijptol met de beitel en de vuisthamer. Werkt wel maar traag en zwaar werk. 
  3. De sledge hammer?

 
Even paar klappen in m’n goeie goed met the SLEDGE HAMMER! Survival of the fittest! Ik win!

Oh ja, het vernieuwde Las Pinas is ok. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s