Een nieuwe mestbak. 

We hebben door de finca erg veel groenafval. Ongeveer een jaar gelden heb ik daarvoor een mestbak gemaakt van gaas. Dit functioneerde niet goed want door de open zijkant droogt al het groenafval en het wordt daardoor geen mest. Ik heb nu een nieuwe gemaakt van cementen golfplaat. Nu nog ‘even’ overscheppen. 

T’was afzien want het was erg warm vandaag maar …… de temperaturen gaan nu echt zakken en voor het weekend is regen beloofd. In het weekend zullen de temperaturen niet meer boven de 25° komen, tja het kan niet altijd zomer zijn zullen we maar zeggen. 

De oude van gaas en de nieuwe van golfplaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s