Mijn foto op RTV Canarias. 

Zoals ik wel eens meer heb verteld kijken we elke morgen naar de weersvoorspelling (El Tiempo) op de Canarische televisiezender RTV Canarias. Net als in Nederland laat Vicky op het einde weerfoto’s zien. Dus ik dacht die foto van de waterhoos is wel leuk. Vervolgens heb ik me een slag in de rondte gezocht naar het E-mail adres wat daar voor nodig is. Gelukkig was Ank een betere zoeker als ik en zij vond het. En wat schets mijn verbazing deze ochtend:

One thought on “Mijn foto op RTV Canarias. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s