Johan en Dick 94 mm en 164 gram. 

Na een week met zéér veel regen vandaag bij 20°C en bij het heerlijkste zonnetje dat je je maar kan voorstellen J&D gemeten. Ik moet zeggen die regen heeft ze kennelijk goed gedaan want zijn zijn weer een beetje gegroeid en zwaarder geworden. 

J&D / grote buurman , 94/110 mm, 164/228 gram.


En voor de volledigheid de groeicurven. 

Naast deze twee grafieken kijk ik ook elke week waar de trendlijn eindigd. De waarde die rechts van de dikke horizontale lijn vermeld staat is de eindwaarde die de trendlijn had toen ik hier mee begon. Grappig om te zien is dat de eindgrootte erg stabiel is maar dat het eindgewicht elke week een gram minder is. Nou ja eigenlijk is dat helemaal niet grappig want dat betekend ook dat de minder opbrengen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s