Onwijs genieten. 

Het was er weer dat magische moment.  Na een dag met veel regen is het weer helemaal opgeklaard en hebben we zojuist buiten in een heerlijk zonnetje van een glas wijn genoten. Ank ging koken, ik zat nog buiten. Weer dat moment dat het helemaal stil wordt en dat de wereld tot stilstand lijkt te komen, het heerlijke zonnetje op je lichaam, het gerommel van Ank in de keuken, een hond die blaft in de verte en de zon die onder gaat. Onwijs genieten, ik vraag me af waaraan ik zoveel geluk verdiend heb. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s