Koppijn. 

Zit ik vanochtend rustig op de bank te lezen komt Mees met een noodgang naar binnen rennen en schiet onder de bank. Ik denk seffe kijken en wat, vier middelgrote honden op het terras. Het waren van die licht bruine magere latten die ze hier veel voor de jacht gebruiken. Na een ferme schreeuw van mij renden ze weg, ik pak een kiezel op en gooi die naar de dichtst bij zijnde hond en plok midden op z’n kop op zo’n 12 m afstand. Ik schrok er zelf van. Vervolgens kon ik het hele terras dweilen het stond helemaal vol met modderpoten. 

Die hond zal wel koppijn hebben maar Mees is weer helemaal gekalmeerd en zit weer lekker in het zonnetje. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s