Johan en Dick, 95 mm en 112 gram. 

Het avocado journaal. Dat was een lastige zaak deze week, het land is erg nat door de vele regen van deze week en ik had geen zin schoenen met zo’n 5 cm modder er aan. Je weet wel de grond is erg kleiachtig en dan blijft er met elke stap meer klei aan je schoenen zitten. Dus omgelopen en van pol tot pol gesprongen dan ging wel. 

De foto’s. 

J&D 174 gram (+10 gr) de grote buurman 232 gram (+4 gr).

J&D 95 mm (+1mm) en de grote buurman 112 (+2mm)


De grafieken laat ik maar zitten, als er iemand in geïnteresseerd is hoor ik het wel. 

2 thoughts on “Johan en Dick, 95 mm en 112 gram. 

  1. Hallo Hans, ik ben toch wel benieuwd naar de grafieken. Ik zat te denken: als je de tijd-as logaritmisch maakt dan is de groeicurve een rechte lijn. Als de avocado’s groeistadia kennen dan verwacht je dat je meetpunten zullen liggen op een rechte lijn met knikken erin. Het zou leuk zijn om te bekijken of je dit inderdaad terugziet en hoeveel stadia je dan kunt herkennen. Ik ben blijkbaar nog steeds een techneut 😉 Groeten uit Almelo!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s