Waarschuwing aan iedereen. / Dank u Apple. 

Gisteren heb ik van 8 uur s’morgens tot s’middags 16 uur achter m’n mac zitten zweten om m’n iPad weer aan de praat te krijgen. 

Ik heb zo lang ik Apple gebrek nooit een probleem heb gehad maar nu was het echt raak. Wat gebeurde er. In de afgelopen week kwam er een mededeling dat er voor de huidige OS10 versie een update was die je niet via WiFi moest downloaden maar via iTunes. Eergisteren s’avonds m’n tablet gekoppeld aan m’n mac en de update aangezet, gevolg op de mac:


En op de tablet:

 

Er was geen beweging meer in de tablet te krijgen dit was er bleef er en uitzetten ging ook niet. Nu heeft Apple een erg goede support die via simpel instructies je verteld wat je doen moet. Je klikt op “meer informatie” en die start automatisch. Alleen ……. niets hielp! Nu beginnen die hulpinstructies met:

  1. Controleer de USB verbinding en gebruik alleen originele kabels.
  2. Herstart de mac
  3. Controleer of u de laatste versie van iTunes heeft (had ik volgens Apple)
  4. Forceer een herstart van de tablet (werkte helemaal niet)

Na veel geprobeerd te hebben (herstellen, bijwerken etc.) en gewacht te hebben komt er s’middags een bericht “Er is een nieuwe versie van iTunes” …………… ?

Nieuwe versie gedownload, tablet gekoppeld, tablet hersteld en ……. klaar dat moeten ze dus geweten hebben bij Apple ik voelde me wel behoorlijk genaaid  😡⚡️😡⚡️😡⚡️😡⚡️😡. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s