Johan en Dick 96,5 mm en 180 gram. 

Zo een beetje later dan normaal maar vanochtend ben ik druk geweest een site te vinden op internet waar ik de F1 race kon zien want ons kastje wat bij de schotel hoort was kapot zodat ik Sport 1 van de Duitse RTL niet kon ontvangen. Gelukkig lukte dat en kon ik via de Engelse zender Chanal 4 de race toch zien. T’was weer een race waarbij je okselfris zwaar op de proef werd gesteld. Wat kan dat manneke racen zeg. 

Het was een koude week, volgens Palmeese begrippen dan, met vrij veel regen. Gelukkig was het vannacht redelijk droog zodat ik zonder al te grote problemen met de klei J&D kon bereiken. Het wegen van de avocado’s wordt zoals al eerder gezegd steeds moeilijker. Het is meer gokken dan wegen. Maar hier dan de resultaten. 

Deze week samen met Rob naar een thema-avond over het verbeteren van avocado kweek. Volgens Raquel López de La Cruz van de Departamento Técnico de COCAMPA is de verklaring waarom niet alle avocado’s even groot worden erg simpel, kleinere krijgen gewoonweg minder water. De grafieken. 

De grootte:


Het gewicht:


Vanmiddag, na de race, was het heerlijk zonnig weer en heb ik met wat ondersteuning van Ank aan een afdakje gewerkt waar ons brandhout onder moet komen liggen. Daarover later meer. 

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact