Dag 2. 

Gisteren het maaien van vandaag voorbereid door de sproeikopjes van het beregeningssyteem vrij te maken zodat ik ze kan zien als ik aan het maaien ben. De nylon draad van die maaier slaat ze helemaal aan stukken. Zelfs met de heggenschaar slaagde ik er in om er toch een aantal stuk te knippen zo dicht groeit het onkruid er omheen. Wel een foutje gemaakt. Ik had de auto weg moeten zetten. 

De kracht van dat ronddraaiende nylon draadje is echt ongelofelijk de stenen vliegen in het rond de gaten zitten in m’n regenbroek en ook een blauwe plek op m’n buik is daar getuige van. Dat draadje wordt aangedreven door een benzine motortje dat op m’n rug zit. Met dat geheel sta je dan kontinu heen en weer te zwaaien en alle onkruidresten en stukken van de avocados of sinaasappels die op de grond liggen vliegen alle kanten op je wordt er ontzettend smerig van en zoals eerder gezegd het is zwaar werk. 

Morgen nog een klein stukje maaien en … het oprijpad vegen. 

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact