Kerst concert Ima Galguén. 

Gisteravond zijn we naar een kerstconcert van Ima Galguén in de ‘schouwburg’ van Puntagorda  gegaan.  Deze dame komt uit Tijarafe een plaatsje naast Puntagorda. Volgens de folder is ze een beroemde zangeres in Spanje. Ze zong middeleeuwse kerstliederen. Haar optreden werd begeleid door een keyboard, viool en een harp. Vooral de vioolspeler was erg goed. Het was een erg leuke avond die werd besloten met het gezamenlijk, ieder in z’n eigen taal, van ‘Stille nacht heilige nacht’. Geeft toch een heel apart gevoel. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s