De vriendin van Mees. 

Mees heeft een vriendin. Ik heb het al eens eerder vermeld maar dit kleine cyperse katje komt regelmatig langs en, verdomd als het niet waar is ze roept hem. Mees rent dan naar buiten en het tweetal verdwijnt in het struweel. 

Uiteraard ben ik altijd te laat om ‘het stel’ te fotograferen. Gisteravond zat ze er weer maar Mees was in geen velden of wegen te zien. Camera klaar gelegd maar al wie er kwam geen Mees. Op een gegeven moment ging het katje maar weer en ik borg m’n camera maar op. Geen vijf minuten later lagen ze in de tuin met z’n tweeën te rollebollen. Ik vlieg naar m’n camera maar ……. te laat. Toch zal ik ze een keer op de gevoelige plaat vastleggen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s