Survival of the fittest / Opheffen Facebook account. 

Mijn hele leven heb ik bovenstaande term aangehangen. Als ik problemen had dacht ik:”Winnen zij c.q. die of win ik?” en dan besloot ik dat ik dat zou zijn en ging ik er weer tegenaan. Problemen heb je overal dus er voor weglopen (b.v. ander werk zoeken) heeft daarom ook geen zin. Als je toch wegloopt betekent dat je dus niet tot de fitten behoort en heb je dus opgegeven en de volgende maal zal je nog gemakkelijker opgeven, kortom je bent dan een ‘loser’. Let op, dat was zoals ik dat voelde, ze hebben me dan ook altijd een eigenwijs manneke gevonden.

Nu heb ik m’n Facebook account opgegeven omdat ik me meer ergerde dan ik het leuk vond en het zat was.  Reden?

Chantage posts: 

Deel dit als je van jouw dochter/zoon houdt. Hangt dat daar vanaf? Of deel je een mededeling met daarin een verborgen virus o.i.d.? Deel dit bericht of anders krijg je zeven jaar ongeluk, nu daar krijg ik helemaal spontane kok nijgingen van. Etc.

Tegeltjes met levenswijsheden.

Door schade en schande wordt men wijs! Niet door deze dagelijks meermaals gedeelde onzin.

Deelverzoeken vanwege, diefstal, verkoop van huizen, pestende jongeren, etc.

Hoe weet ik of dit allemaal waar is? Of wordt er gewoon iemand gepest? Of is het een vorm van fishing?

Misbruik van mij door Facebook!

Ik heb, buiten vroeger Tetris en Packman, nog nooit spelletjes gespeeld op mijn PC (nu Mac) tablet of telefoon! Uit de spelonken van Facebook blijkt dat ik me via hen heb aangemeld voor ik weet niet hoeveel spel app’s, Tinder, Gus en weet ik allemaal wat. Ik weet nog niet eens wat het allemaal is. Er staat echter steevast bij vermeld dat je dit weer kan verwijderen, nu dat moet je maar eens proberen dat lukt echt niet.

Dit laatste was voor mij de druppel. Ik heb m’n Facebook account verwijderd, vervelend is wel dat ik nu ook niet meer van Messenger gebruik kan maken maar goed Whatsap werk nog wel.

Wat me wel dwars zit is dat ik ben weggelopen, ben ik nu een ‘loser’?

2 thoughts on “Survival of the fittest / Opheffen Facebook account. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s