Johan en Dick, wat gebeurt er?

Lengte gemeten, peace of cake, gewicht gemeten, grote frustratie. Ik heb echt geen idee meer wat het moet zijn. Door de steel kan je op je weegschaal krijgen wat je wilt. Zouden die steeltjes stijver zijn geworden? Hoe lastig het ook is ik heb toch het idee dat ze in iedergeval niet zwaarder worden. 

Hoewel niet iedereen dat leuk vindt (Cees) toch over naar mijn geliefde grafieken. Ik heb vroeger eens een Japanse baas gehad, mr. Itoh, en die zei altijd:”Tabellen zijn gegevens, grafieken zijn informatie”.  Fijne vent was dat, had ik echt respect voor. Terug naar de grafieken voor de grootte (groen) en het gewicht (blauw). 


Wel ben ik weer begonnen met water geven. Ik heb het bevloeiingsplan gemaakt voor 2017 waarbij ik ook rekening ga houden met de hoeveelheid regen. 

Ook ga ik de hoeveelheid regen grafisch bijhouden en vergelijken met ‘normaal’. Die grafiek komt nog. 

Conclusie: Ondanks meer water groeien ze niet meer en het gewicht lijkt af te nemen.

Dan nog maar even een glimp van de toekomst. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s