ITV – Inspectión Technico de Vehículo. 

M’n auto is twee jaar oud en moest gekeurd worden. Op naar El Paso naar het keuringsinstituut. Ik moet zeggen de manier waarop dat gaat kunnen ze in Nederland een puntje aan zuigen. Perfect! Je moet en een afspraak maken op hun website en daar aangekomen moet je je melden op het kantoor, hier controleren ze je papieren en daarna krijg je te horen: “rij twee (er zijn drie rijen)”.  Ik moest net m’n auto aan sluiten in rij twee. 15 minuten later is je auto gekontroleerd op vier stations op lichten, uitlaatgas, remmen en wielophanging. Allemaal computer gestuurde apparaten. Je mag zelf in je auto blijven zitten en je krijgt zo nu en dan een instructie wat je moet doen. Vooral de keuriig van wielophanging is imposant. De machine maakt een soort aardbeving, zit helemaal te schudden in je auto. Het gaat echt allemaal erg vlot.

Beetje vervelend was alleen dat de dame op het kantoor mijn kentekenbewijs aan de man achter mij, in de auto op de foto, had gegeven. Maar goed de man kwam gelijk terug.

Wel heb ik vandaag geleerd dat ik het ‘Grote handboek voor de vrouw’ nog eens moet lezen. Ik heb een enorme fout gemaakt. Je mag namelijk niet lachen als je vrouw de autoruiten sluit en vergeet haar vinger er tussenuit te halen. Worden die vrouwen namelijk erg boos van.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact