Ome Piet. 

Ome Piet is overleden, 87 is hij geworden. Ook dat is een onderdeel van ons leven hier op La Palma, je ziet je kinderen, familie en vrienden niet zo vaak als je zou willen en als we in Nederland hadden gewoond waren we zeer zeker naar zijn crematie gegaan. 

Ome Piet, een oom van Ank, was een heel erg aardige man. Ik herinner me nog dat we, in Bunnik eind jaren 70, eens bij hem op een verjaardagsfeest waren en dat hij even bier in de schuur ging halen. Even later kwam hij helemaal ontdaan weer terug, hij was de schuur in de tuin in gestapt en had daar een van zijn dochters met haar vriendje aangetroffen. Hij kon er niet over uit hij was zich rot geschrokken. 

Oom Piet, rust in vrede. Zijn zus en kinderen wensen wij sterkte. 

One thought on “Ome Piet. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s