Vloertje uit ‘slaapkamer’ pajero gehaald. 

In de toekomstige slaapkamer van de pajero lag een cementen vloer met daaronder een vloer van keien. De eikel die de cementen vloer heeft gestort had die vloer zo hoog gemaakt dat de deur tussen de hoofdruimte en de toekomstige slaapkamer niet meer open ging. Bovendien was de vloer tegen de achterwand aan zo’n 10 cm hoger dan bij de uitgang, niet zo lekker als daar een bed op wordt gezegd.

Dus aan de slag. Kennelijk is deze ruimte ooit een stal geweest want tussen de cementen vloer en de stenen vloer vond ik op diverse plekken nog een gedroogde laag geiten? stront.
De cementen vloer er uit. 

Vervolgens alle stukken cement met een vuisthamer in kleine stukken geslagen voor hergebruik onder het looppad dat voor de pajero moet komen. Dag mee bezig geweest, ontzettend stom werk, maar ik heb er van genoten heerlijk zittend in het zonnetje. 

Daarna was de vloer van stenen aan de beurt. 

Zwaar werk maar het is klaar.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact