Even geen gebouw. 

Zo even genoeg gebouwd het was weer tijd om te boeren. Ik zit op de bank om de blog bij te werken en alles doet zeer. Gisteren de halve finca gemaaid en vanochtend de vaatdoek uitgewrongen en als je die uitwringt moet je het wel goed doen. Vanochtend sprong er kennelijk een adertje in m’n vinger en die is nu blauw. 
Van Oswaldo heb ik de “Recomendaciones de abonado de este año” het nieuwe bemestingsplan voor dit jaar ontvangen. Dat plan zegt me dat ik in de ‘winter’ 2 kg “Superfosfato de cal” en 8 kg organisch materiaal moet geven. Het organisch materiaal, gedroogde geitenmest, komt dinsdag en de superfosfato heb ik donderdag gedaan. Ik zou zeggen dat dat spul toch wel een knaleffect moet geven. 

De leverancier van de ‘superfosfaten de cal.

Gisteren heb ik gemaaid, het was hoog nodig door alle regen van de laatste week was, om maar even in de sfeer te blijven,  het explosief gegroeid. Zie onder voor het effect. 

S’ochtends.

S’middags

S’avonds.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s