Johan en Dick, stabiel. 

Met al dat gemaai van gisteren zijn er veel avocado’s gesneuveld. Door het grote gewicht zakken de takken en kan ik er moeilijk bij om te maaien. Ik moet zeggen dat ik denk wel veel meer avocado’s te hebben dan vorig jaar. 

Maar goed, Johan en Dick, er gebeurt niet veel moet ik zeggen. Na de overvloedige regenval van vorige week loopt het beregeningsplan weer op schema zonder dat ik water heb hoeven gegeven. De onderstaande grafiek is mijn invulling van de instructie:”Drie liter water per vierkantemeter boomoppervlak (=100%), s’winters minder en s’zomers meer.”.

Vergelijking beregeningsplan met realiteit.

Verdeling water, blauw is water dat ik heb gegeven (riego) groen is regen (lluvia).


En dat gaf deze week als resultaat:

De gewichten van J&D vergeleken met de Grote Buurman


Het grote verschil blijft irritant. Ik word wel steeds nieuwsgieriger naar het werkelijke gewicht na plukken, nog een maand. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s