Van alles en nog wat. 

Het weerstation, de hardware, is geïnstalleerd. De monitor die in de kamer staat geeft aan dat hij met een leerproces bezig is en dat dat 14 dagen duurt voordat de weersvoorspelling accuraat is. Ook de software is geïnstalleerd. Ik schat zo in dat ik er nog wel een maand voor nodig heb voor dat ik ik het allemaal snap. 

De ruimte aan de onderkant van de stok geeft aan hoe scheef die muur is. Rustiek gebouwd noemen ze dat hier.

Vanmiddag heb ik het beregeningssysteem gerepareerd. Dat nylon draadje van de bosmaaier snijdt niet alleen de onkruid goed door maar het heeft ook geen enkele moeite met de kopjes en slangetjes van de micro sproeiers. Toen ik daar mee klaar was lag er ineens 22 x 40 kg gedroogde geitenstront. Kan ik ook m’n lol weer mee op, 8 kg moet er per boom worden verstrooid. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s