De jurk. 

Carnaval is in Los Llanos net voorbij. Wij zijn er niet geweest want ze hebben hier de onhebbelijke gewoonte alles en iedereen helemaal vol talkpoeder te strooien. Ik heb hier dus geen beelden van. Waar ik wel een beeld van heb is de jurk van de Koningin Carnaval en die is indrukwekkend! Hij werd tentoongesteld in het nieuwe winkelcentrum van Los Llanos. 

Zie je hoe hoog die ‘jurk’ is. De koningin zit op de plaats van de pop en is tegelijk een onderdeel van die hele stellage die om haar heen is gebouwd en ze loopt daar mee rond! Als die juffrouw 160 cm is is die jurk toch zeker tegen de 4,5 m hoog. Zal wel en vermoeiende bezigheid zijn. 

Morgen is de optocht in Puntagorda, gaan we in ieder geval wel kijken. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s