Tussenzomer. 

Ik doe vandaag even niets ik laat de boel de boel.  Volgens Vicky Palma, onze weervrouw, hebben we een tussenzomer. Gisterochtend druk geweest met de renovatie van de pajero badkamer en nu moet alles worden vast gemetseld. De zon staat er vol op. Gisteren is het 31°C geworden en nu is het 10 uur en al 29°C. Niet goed voor het cement en niet goed voor mij.

Hier kan je al zien hoe het dak gaat lopen. Een puntdak boven de badkamer en een afdak boven de plek waar de vuilnisbakken komen te staan.

Het was gisteren zo wie zo een druk dagje. S’middags bezoek  gehad van Joost en Hermine die de opnames van ‘Droomhuis gezocht’ achter de rug hadden. Daarna kwam Rob eten want die is onbestorven weduwnaar want zijn vrouw zit in Engeland. Tijdens Rob’s bezoek wilde het beregeningssysteem niet goed op gang komen, veel te weinig water. Nu de oorzaak bleek vanochtend. Ik heb het filter maar eens schoongemaakt.

Voor schoonmaken.
Na schoonmaken.

Ik moet hier toch maar wat meer aandacht aan besteden. Zo nu een bakkie en dan ga ik de laatste drie verhuisdozen maar leegruimen.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact