Julio is eindelijk begonnen. 

Julio Candelario zou de muren en het pad voor de pajero maken en opknappen. De bekende uitdrukking ‘mañana’ is voor hem voor de volle 100% op hem van toepassing. “Tja het heeft geregend en dus is de grond te zacht”, “Tja ik moet nu eerst m’n werk in Tijarafe afmaken”, “Tja er zijn problemen in Tinizara en die zijn belangrijk en moeten eerst”, etc, etc,  Op een gegeven moment heb ik hem gezegd je begint maandag en anders zoek ik iemand anders. En nu is ‘ie dus gekomen.

Gisteren en eergisteren hebben ze de muur tussen de watertank, aljibe, en het huis gemaakt en vandaag zijn ze begonnnen aan de muur langs het pad voor de pajero. Vanochtend voor achten waren ze er al met een graafmachine, pala. Met een adembenemende ochtendgloren op de achtergrond begon de pala te graven waar ik, handmatig gravend, de moed  had opgegeven. 

Ik moet zeggen het zijn harde werkers. 


Zo en nu heb ik nog maar 5% capaciteit over in m’n tablet en moet ik dus stoppen. ‘K ga m’n wijntje drinken.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact