1 april en rare bami. 

We hebben vandaag twee fruitbomen gekocht, een vijg en een pruim. Die pruim staat al erg lang op Anks verlanglijst want ze wil pruimenjam maken. Nu eerst heb ik vandaag de bak die ontstaan is door de nieuwe muur tussen de pajero en ons huis gevuld met aarde.  

Er gingen zo’n 12 kruiwagens aarde in en dat was een warm karwijtje, het was 27°C vandaag. Daarna heb ik de pruim geplant. 

Zie je dat twijgje met het gele label er om? Dat is de pruim en m’n 1 april grap.

Na de aanschaf van de pruim zijn we naar de supermercado geweest. Ik wachtte in de auto want ik had m’n werkkleren aan en zag er niet uit. Toen m’n liefje terugkwam zei ik met de bon van de Colmegran, soort Boerenbond, in m’n handen: “Zeg, op de bon staat een kersenbooom en een vijg, klopt dat?” Ank helemaal op tilt gelijk stampvoetend naar de boom; ” Hebben die oelewappers het nu toch nog verkeerd gedaan?” Bij de boom aangekomen zei ze : “Nee hoor op het label staat op dat het een pruim is!?”, ik: “Oh dan heb ik het zeker met m’n bril van 1 april gelezen.”. Nu ik verzeker je die kwam aan, haar antwoord zal ik maar niet herhalen.

Zo ik ben nu net onder de douche geweest, die rode aarde gaat in je poriën zitten hoe goed je je ook wast je handdoek kleurt toch fraai bruin/rood. Anky is aan het koken, ‘Rare Bami’ ik ben benieuwd.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact