Snoeien. 

Na een paar dagen van erg warm weer, zo’n 28° was het vandaag iets koeler. 

Veel beter om te werken. De heren die aan de muren en het pad voor de pajero werken schieten goed op. Ze werken erg netjes en weten goed wat ze doen, ze leggen precies de vinger op de zere plekken in mijn ontwerp. Met m’n stomme kop was ik er van uit gegaan dat e.e.a. wel paralel zou zijn …. niet dus. 

Ik ben maar gaan snoeien en dat is ook erg nodig. T ‘levert wel weer een hoop hout op voor de houtkachel. 

Zo, ondanks de lagere temperaturen heb ik me een hoedje gezweten. 23° zonder wind is toch best warm. 

Morgen naar Los Llanos, zowel Ank als ik hebben schoenen nodig. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s