Ik wil ons mooie eiland niet in brand steken. 

Toen ik vanochtend aan het snoeien was heeft Ank alle gesnoeide takken verzameld en op een hoop gegooid. 

Daarna heb ik die takken met de hakselaar versnipperd. Een alternatief is dat je de takken laat drogen en verbrand. Daar moet je dan wel toestemming van de gemeente voor hebben. Persoonlijk durf ik dat niet goed aan, stel je voor dat het uit de hand loopt. Vorig jaar verbrande een Duitse hippie z’n gebruikte toiletpapier met als gevolg dat 7% van het oppervlak van het eiland en een persoon verbranden. Ik moet er niet aan denken. 

Ank heeft vanmiddag aardbeien jam, ja met aardbeien uit eigen tuin, gemaakt ik ben benieuwd. 

Zo 18 van de 52 bomen gesnoeid en bijna klaar met versnipperen, ik moest er mee stoppen van de baas, haar handen begonnen te trillen, ze wilde haar dagelijkse wijntje. Ik moet zeggen hij smaakt weer verrukkelijk. Wat kunnen die Palmezen een lekkere wijn maken. 

Zo nu nog even de weekselijke kunstmest aan de bomen geven en dan douchen en zitten. 

2 thoughts on “Ik wil ons mooie eiland niet in brand steken. 

  1. Nou dat ziet er geweldig uit! De jam en jullie visie op verbranden van snoeihout! Ik vraag me wel eens af of jullie ooit klaar zijn…..in ieder geval is er dan altijd nog jullie heerlijke klimaat, jullie uitzicht en het fantastische eiland waarop jullie wonen, Ik hoop van harte dat wij jullie eiland op een dag kunnen bezoeken, Ik geniet van jouw blog, Hans en van jullie belevenissen en van jullie kat en jullie verbouwingen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s