Ze zijn gekomen maar …..

Om kwart voor acht kwamen de heren en ook Julio kwam. Eerst wat gesoebat over de trap die ze met hele brede treden wilden maken. Dat wilde ik niet, na mijn val van een trap 33 jaar geleden met een vijf maanden oude baby in m’n armen, heb ik wat met trappen. Een trap moet schoon zijn, er mag niets op liggen en moet zo veel mogelijk standaard zijn. Je mag raden wie z’n zin heeft gekregen. 

Maar ……. na twee uur ging meneer een weg, hij moest naar de dokter en om twee uur ging ook Benjamin. Julio had planken moeten brengen voor de trap en dat had hij niet gedaan, ook een nieuwe hulp was niet gekomen en Benjamin wist niet hoe hij verder moest dus ging hij maar. Nu maar kijken wat er ‘mañana’ weer gebeurt. 

3 thoughts on “Ze zijn gekomen maar …..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s