Cactustuin, de aanleg. 

Hard gewerkt vandaag. Geëgaliseerd, stenen verwijderd en verplaatst, puin geruimd, worteldoek gelegd, verhoogd gedeelte gemaakt en gevuld met aarde. De buis van het bevloeingssysteem vervangen want de oude was helemaal plat en de bomen er weer op aangesloten. Dat alles in een heerlijk zonnetje en een temperatuur van 24°C. Elke 10 minuten stond Ank er weer met een glas water onder het motto:”Je moet drinken”. Vanochtend:

Nu:

Gisteren was ik op een feestje en daar ging het over ouder worden. Op een gegeven moment zat ik op m’n hurken en stond op en kreeg toen de opmerking: “Zo jij staat nog gemakkelijk op.”. Deze woorden hebben nog lang nagegalmd in m’n hoofd , ik word kennelijk, ook al voel ik het niet zo, toch oud en de tijd dat we het op zulk soort feestjes over vriendinnetjes hadden is al een poosje voorbij en kennelijk is al dat werk en stenen sjouwen toch ergens goed voor. Maar …. ik ben wel erg blij dat ik nu zit.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s