De aanleg van de cactustuin, ik pieker te veel. 

Vandaag weer hard gewerkt alleen geeft dit werk me wel te veel tijd om te piekeren. Van de week was er een documentaire op de TV over de kinderen van de nazicomando’s die tot taak hadden joden te doden. Daarin lieten ze een foto zien van een veld vol naakte lijken er ligt één vrouw die nog leeft op haar buik en ze steunt op haar ellebogen. Achter haar staat en duitser die zijn geweer aanlegt om haar dood te schieten. Dat beeld krijg ik maar niet uit m’n hoofd. Vandaag hadden we een telefoongesprek met een vriendin die lichamelijk erg veel problemen heeft en dan denk ik: “Waar heb ik dit allemaal aan te danken?”. Dus zwaar werk, leuk maar te veel tijd om te denken.

Gisteravond stond er een enorme truck met 8 m3 steentjes voor op het worteldoek. 

De eerste bewoner. 

T’was harder werken dan gepland want er wordt vanaf morgen storm en regen voorspeld een beetje vervelend als het worteldoek weer wegwaait. Want waaien kan het hier. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s