Daar komen ze. 

We krijgen weer visite. Barbara en onsJo. Net vertrokken. 

T’was een beetje stil maar ik was onkruid aan het maaien en dat is niet echt interessant. Wat wel interessant is is m’n nieuwe accubosmaaier een Stihl FSA56 met een automatische Autocut 2-2 kop. Met de grote motormaaier doe ik de grote stukken maar ter bescherming van de sproeikopjes van het bewateringsysteem was ik eerst altijd met de heggenschaar aan de gang. Nu dat ding werkt erg goed zolang de draad op de spoel blijft zitten. Als dat niet zo is is dit het resultaat. 

Wat mij betreft ligt de kwaliteit van de maaikop op het tweede deel van z’n naam. Wat een ellende. 

Zoals wel vaker gemeld zijn de zonsondergangen vaak prachtig maar ik heb ze al zo vaak gepost. Nu kreeg ik laatst van een lezer de opmerking dat ik dat niet vaak genoeg kon doen. Dus …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s