Badkamer pajero. 

Zo gisteren maar weer begonnen. Eerst de definitieve inrichting bepaald. Dat is nodig om de plaats van de electriciteitsleidingen te bepalen. Het zou zonde zijn eerst een muur te maken en hem daarna weer te moeten openbreken.

De inrichting. 

Dit wordt de zijkant van het het raam op de onderzijde van de foto boven. 
En zo ziet het er uit vanaf een afstandje.

Omdat me verzekerd is: “Hans zonsondergangen blijven plaatsen”, nog even een leukigheidje. Tijdens ons bezoek van vorige week geen enkele echt mooie zonsondergang. Zondag gingen ze weg en maandagavond. 

← vorige
volgende →

Reacties

  1. Hallo Hans,
    Leuk om te zien hoe je de pajero langzaam maar zeker omtovert tot een casa. En blijf intussen die zonsondergangen plaatsen, jullie hebben echt een prachtig oceaanzicht!
    Groeten uit Almelo!

  2. Nou, het schiet eigenlijk best op. We verwachten het voorlopig koopcontract van het perceel aan de Camino de Pinto binnenkort te tekenen en waarschijnlijk de koop in september te bezegelen. Maar het is pas rond als het rond is… Dus duim voor ons ;-)

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact