T’wordt warmer. 

Het is leuk om te kunnen zeggen dat het in Holland warmer is dan hier. Al dagen achtereen is het zo’n 23 a 24°C, perfect om te werken aan de pajero. Maar …. volgens Vicky de meterreologe van RTVC  gaat daar verandering in komen. Vanaf het weekend gaan de temperaturen significant omhoog en zoals jullie weten …. Vicky heeft altijd gelijk. 

Vandaag alleen gemaakte fouten bij de bouw van de pajero opgelost. De basis voor de muursteunen tussen de badkamer en de woonkamer was te smal en de basis voor de deur tussen de woonkamer aan de slaapkamer was 4 cm te hoog.

De te smalle basis.  

We hebben steunen gemaakt inde de houten frames en die frames wat smaller.

De basis voor de deur tussen de slaapkamer en de woonkamer hebben we helemaal weg moeten hakken. Toen we daar mee klaar waren vond ik ook nog de streepjes die de juiste hoogte aangaven. Ik heb me dood geërgerd dat ik zo’n stomme fout heb kunnen maken. Gelukkig weet het wel hoe het kwam. Het was Ank’s schuld! Zij kwam steeds vragen ben je al klaar kunnen we een wijntje drinken …. en ja dan ga je je haasten en fouten maken. Hieronder het nieuwe werkstuk. Tot drie maal toe nagemeten op de juiste hoogte. Zie je de streepjes?, nu zit het goed. 

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact