Mar de nubes. 

Vanochtend was er geen zee te zien, hij was bedekt met laaghangende bewolking (de foto is vanaf 600m hoogte genomen) de zgn ‘mar de nubes’ ofwel zee van wolken. 

De afgelopen vijf dagen hebben we een calima gehad, vijf dagen tussen de 30 en 32°C veroorzaakt door hete lucht met veel stof uit de sahara. Vicky liet daarvan bij het weerbericht een mooie satelietfoto zien. Je kan de woestijnstof erg goed zie waar ze vooral op Fuerte Ventura en Lanzarote erg veel last van hadden. 

Misschien ten overvloede maar het gele kruis geeft aan wij wij wonen.


Ze zei ook dat vanaf morgen de temperaturen behoorlijk gaan zakken het kan wel zo’n 24° worden wat normaal is voor deze tijd van het jaar. Tja we zien wat af hier. 
Vanochtend weer aan de deurdoorgangen gewerkt. Morgen willen we twee zijkanten af hebben. Daarna beginnen we aan de twee kanten waar de lichtkabels en schakelaars in komen. 

En Ank? Die heeft na haar Pilatus les van vanochtend ca. 110 whatsapp’s beantwoord en aardbeienjam gemaakt. Dat lijkt niet veel maar daarna was ze wel een uur bezig om de keuken weer schoon te maken. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s