Horror uien. 

Wil je je kat laten schrikken? Nu dan heb ik vanochtend de methode gevonden. Ank heeft gisteren een aantal uien geoogst deze lagen te drogen naast de buitendeur. Toen Mees vanochtend na z’n ontbijt naar buiten wilde opende ik de deur, knorrend  liep hij naar buiten en toen ………. zag hij de horror uien. Hij verstijfde volkomen, z’n staart werd net zo dik als de rest van z’n lichaam en alle haren op z’n hele lijf stonden overeind. Wist je dat katten een hanekam op hun rug hebben? Nu ook die verscheen.  Na een zachte doch dringend hollepeut kwam hij weer in beweging en ging verwijtend naast de uien naar mij zitten kijken. 

De horror uien, ze zien er ook angstwekkend uit toch?

Even later ging de telefoon Carmen Coreo: “Hay differente cositas”. Ik naar het postkantoor en wat bleek. M’n boorhamerbeitel was terug. De garantie van Lidl is dus goed. T’heeft wat moeite gekost maar ze hebben m’n verzendkosten (€36) vergoed én me een nieuwe boor gestuurd! Petje af. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s