Eindelijk. 

Toen we nog op vakantie naar La Palma kwamen was Ank helemaal onder de indruk van Plumerias dat is een plant met roomwit/gele bloemen die je hier veel ziet. Dat resulteerde er in dat ze die in Holland ook ging kweken. Tien jaar geleden zijn we voor eerste stek helemaal van Almere naar Eindhoven gereden want daar verkocht iemand er stekken van. €20 voor 40 cm tak. Groeien als een gek deden die dingen maar bloeien ho maar. Ook hier staan er weer diversen in de tuin en …….. vandaag staat de eerste in bloei. Deze is van een stek die ze in nog in Nederland via internet besteld had.  

Wat momenteel ook in bloei staat zijn de Agaven. Het is wel het laatste wat ze doen want na de bloei sterft de moederpland af. De vier, vijf meter hoge bloemen zijn wel indrukwekkend. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s