‘Jammer’ geen foto. 

Vanochtend de laatste 30 bomen met zwavel behandeld. Toen ik de tank van de sproeiinstallatie aan het vullen was met beregeningswater schoot de sproeikop van de vulslang. Kan je je voorstellen wat er gebeurt als water dat een druk heeft van 4 bar vrij uit een tuinslang spuit? Nu die slang vliegt alle kanten op terwijl het water er met grote kracht uit spuit. Tegen de tijd dat ik hem te pakken had was ik doorweekt. Jammer voor jullie maar gelukkig heb ik daar geen foto van.

Nauwelijks was ik weer begonnen of daar kwam een wat oudere man aanlopen. Hij was gekleed in z’n pyjama met daarover een ochtendjas. Hij kwam me vragen of al die herrie (van de pompmotor) nu echt moest voor de derde keer (niet waar tweede) om 8 uur s’morgens. Daarna kreeg ik een heel verhaal over het mooie eiland La Palma waar de laatste jaren zoveel zoveel geluidsvervuiling was. Het bleek een Duitser te zijn die achter onze buurvrouw Annie woont. Toen ik me voorstelde stelde hij zich voor met “Aleman” wat Duitser betekent. Nu ken ik hier vijf Duitse buren en drie daarvan zijn verschrikkelijke zeuren.

Vanmiddag maar weer aan de muur van de pajero gewerkt. Valt niet mee die zware stenen omhoog sjouwen 

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact