Morgen naar Los Llanos. 

Hoewel ik voor beregening dit jaar voldoende water heb, ben ik al maar het rondkijken voor volgend jaar. Een Duitse die bij Ank op Pilatus zit had water te koop. Daar eerst achteraan geweest. Maar …. dat is water van ‘El canal’ dat uit de bolsa beneden komt en dat kan niet naar boven. Jammer de prijs was schappelijk. Daarna maar weer aan het werk aan de pajero. Ik moet zeggen met 30°C valt dat mooi niet mee. 

De latij boven de badkamer deur. 

En de muur boven het badkamerraam. 
Maar onze lieftallige Ank staat regelmatig met een groot glas koud water naast me met de opdracht:”Drinken!”  Nu ik heb ooit een niersteenaanval gehad dat wil ik dus echt wel. De zweetdruppels lopen over m’n bril en bij een van de schoonmaakacties, knap ….. de brug tussen de twee glazen in tweeën.  Nu heb ik het wel gerepareerd met een kroonsteentje maar ja …. morgen voor een nieuwe bril naar Los Llanos. 

One thought on “Morgen naar Los Llanos. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s