K’was een beetje ziek. 

De afgelopen dagen een beetje in de lappenmand gezeten en dat is iets wat niet vlug gebeurt ik heb woensdag zelfs op bed gelegen, een griepje. Nou ja ik had ik het gevoel dat er wals over me heen was gereden. Maar gisteren ging het beter en vandaag ben ik maar weer aan het werk gegaan. Een beetje te veel gedaan geloof ik nu heb ik het gevoel dat die wals in z’n achteruit z’n werk nog eens heeft over gedaan. Zal ook wel weer goed komen. 

M’n bezige bijtje was als altijd druk bezig. Nu met pruimen jam. Onze boom had maar één pruim maar onze Engelse vrienden hebben een ongetrainde pruimenboom. Ongetraind? Ja een getrainde boom geeft elke week 2 kg pruimen in plaats van 25 kg in twee dagen. 

Een ander dingetje is onze ‘Koningin van de Nacht’. Dat is een vetplant die s’nachts bloeit en dan erg lekker ruikt. Alleen we wachten al een paar dagen tot de grote bloemen open gaan. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s