T’was verrekkes warm vandaag. 

Vannacht was de minimum temperatuur 25,9° en om 9 uur was het al 33°C.  

Nu moesten we vandaag voor een hele reeks boodschappen naar Los Llanos dus ik hoefde gelukkig niet te werken. M’n nieuwe bril was klaar, Ank had een zonnebril nodig, ik had verf kleur Tea nodig, de witte wijn was op en die kost bij de Hyperdino in El Paso €0,75er fles goedkoper dan hier, ik moest naar IKEA voor een prijsopgave voor de keuken voor de pajero, we moesten boodschappen doen bij de Lidl en ik had 32 mm slang nodig om slechte stukken in de huidige slang van het beregeningssysteem te vervangen en daarvoor moesten we bij AgroIsleña zijn. Kortom een druk dagje.

Bij AgroIsleña zag ik iets wat mijn motorrijders hart (ik heb motor gereden van 1972 tot 2015) sneller deed kloppen …. een motorfiets met een diesel motor. Een Royal Endfield. Ik had er wel eens van gehoord maar er nog nooit een gezien. En zie hier, volgens de eigenaar zo’n 50 jaar oud en gebouwd in India. 

Wat de warmte betreft, toen we thuis kwamen om half vier was het 30° sinds vanochtend was de temperatuur gezakt!  De natuur kreeg daar ook erg in en om ca. 17:00 uur schoot de temperatuur ineens omhoog naar 37°C. Als je daar meer over wilt zien klik dan op de betreffende link ‘een lekker klimaat’ in het hoofdstuk “Home”, je ziet daar hoe de temperatuur zich heeft gedragen vandaag. Nu om 9 uur is het nog steeds 34°C. Zoals gezegd het was verrekkes warm vandaag.

Oh ja, als er iemand is de me aan een oude Harley kan helpen dan erg graag, ik mis zo’n brombeer verschrikkelijk.

Ikke toen ik 19 was. 

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact