Weer een calima. 

Ondank de warmte, gisteren 31 en vandaag 36°C vanochtend op tijd toch maar weer aan de pajero begonnen. Even een satalietfoto van die woestijnstof die met de calima mee komt. 

De draagbalk boven de slaapkamer deur is af. Op onderstaande foto ben ik, in dat gat, bezig aan die draagbalk en kan je goed de stoffige hemel zien. De nieuwe dakpannen, kleur Fosca, zijn besteld ze komen over een maand. 

Daarna de muurafwerking bijna klaar gekregen. In het totaal heb ik vier badges cement gemaakt en bak voor bak naar boven gedragen. Knap zwaar werk.  

Vanmiddag maar rustig aan gedaan bovendien kwamen Rob en Hazel langs voor een koppie thee (koffie voor mij ik vind thee een soort verontreinigd water). De dames hadden het warm en dat was het ook.

Aan de ‘Koningin van de nacht’ komen weer knoppen. Hier het eerste begin een knopje van 4 cm. Haast niet te geloven dat daar zo’n prachtige bloem van 20 doorsnede uit groeid. 

No( even de originele foto. Ik vind het ontzetten leuk wat je met een klein beetje moeite op je Ipadje voorelkaar krijgt.  

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact