Stoffig boeltje. 

Zo twee dagen hard gewerkt maar wel goed opgeschoten. Ik heb, eergisteren samen met Rob, de pleisterlaag van de muren in de toekomstige woonkamer / keuken gehaald..


Het resultaat, je kan de stenen weer zien. 


Volgende  stap de electrische installatie. 

Gisteren, ja op zaterdag, zijn we naar de oogarts in Los Llanos geweest. Ank heeft weer last van staar. Ze is daar in Nederland in 2008 al eens aan geholpen maar zoals voorspeld komt het weer terug. Resultaat linker oog moet gelazerd worden. Maandag even bellen kijken of we weer binnen een week worden geholpen. 

Gelijk maar wat gewinkeld en een lekkere cafe con leche gedronken op de Plaza de España. We hebben het nog nooit zo druk gezien er was geen plaats meer op de terassen maar na even aan de kiosk gestaan te hebben kwam er toch nog een plaatsje vrij. 

Gisteravond zijn we gaan kijken naar de voorlaatste avond van de ‘Fiestas en el honor de San Mauro Abad’ de ‘Gran baile’ en het concert van ‘El morocho y sus Latin brothers’.  Gewoonte getrouw begonnen ze veel te laat maar met bijna een uur vertraging begon het concert tegen elven dan toch. Ze speelden overigens wel erg goed. 

Groetjes. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s